загрузка...

трусы женские
загрузка...

Public Relations

Тема 1. Відносини із засобами масової інформації.

Питання 1.
Що таке прес-центр?
А) Головний цех підприємства галузі машинобудування для виробництва пресів.
Б) Центральне приміщення-якого газетного видавництва.
В) Орган компанії, існуючий для надання сприяння пресі, розміри і структура якого залежать від обсягу можливих потреб в його послугах.
Відповідь: в).

Питання 2.
Що таке прес-реліз?
А) Інформаційне повідомлення; найбільш поширений спосіб передачі інформації пресі.
Б) Відділ підприємства галузі машинобудування, що відповідає за реалізацію пресів.
В) Зона, в яку не допускаються журналісти.
Відповідь: а).

Питання 3.
Журфікс - це
а) хабар журналістові для подачі неправдивої інформації в пресі;
Б) фіксована оплата однієї опублікованій в якому-небудь журналі статті;
В) фіксований день зустрічі з представниками преси якоїсь організації або групи організацій для спілкування та розгляду в неформальній обстановці групи питань?
Відповідь: в).

Тема 2. Презентації.

Питання 1.
Презентація - це
а) організація банкетних заходів у Палаті Представників;
Б) спеціальне шоу для демонстрації нових виробів та інших нововведень;
В) ряд заходів щодо проведення виборів президента-якої кампанії або організації?
Відповідь: б).

Питання 2.
Чим відрізняється презентація від виставки?
А) На презентаціях, на відміну від виставок, заборонено розпивання спиртних напоїв.
Б) Ці поняття є взаємозамінними; вони рівносильні за значенням.
В) На виставці експонуються будь-які вироби, а презентація проводиться з метою ознайомлення споживачів з новітньою продукцією і будь-якими іншими нововведеннями.
Відповідь: в).

Питання 3.
Трейнінг - це
а) розклад черговості проходження вантажних складів по залізницях;
Б) послуги з підвищення кваліфікації менеджерів і персоналу, здійснювані у формі активних методів навчання (ділові ігри, побудовані на проведенні пробних конференцій, презентацій, аналізі різних ситуацій і т.д.);
В) оплата за транспортування продукції?
Відповідь: б).


Тема 3. RACE.

Питання 1.
RACE - це
а) соціальне протягом, головною метою якого є досягнення знищення расової дискримінації;
Б) назва програми діяльності PR, утворене з початкових букв чотирьох її складових:
R - research,
A - action,
C - communication,
E - evaluation;
В) назва організації, що відповідає за проведення гонок "Формула - 3" на території Москви і Московської області?
Відповідь: б).

Питання 2.
На який період часу розробляється програма RACE?
А) На 5 - 6 років.
Б) На весь час функціонування PR - компаній.
В) Не більше ніж на 1 рік.
Відповідь: в).

Питання 3.
Кетч - це
а) сленгове назва кетчупу та інших соусів на томатної основі;
Б) переманювання журналістів з одного видавництва в інше шляхом пропозиції більш високої оплати праці;
В) яскравий рекламне гасло, метою якого є привернення уваги покупців?
Відповідь: в).


Тема 4. PR на практиці.

4.1 Комерція і промисловість.

Питання 1.
Спонсорство - це
а) один з видів підприємницької діяльності, основна мета якого полягає в діях на благо як самого підприємця, так і одержувача його допомоги;
Б) зміна величини попиту на ринку;
В) мистецтво ведення наукових суперечок, дискусій?
Відповідь: а).

Питання 2.
Маркетинг - це
а) інкрустація по дереву;
Б) комплекс заходів в області досліджень торговельно-збутової діяльності підприємства з вивчення всіх факторів, що впливають на процес виробництва і просування товарів і послуг від виробника до споживача;
В) розмітка розмежувальних смуг на дорогах?
Відповідь: б).

Питання 3.
Явні витрати фірми - це
а) витрати фірми на оплату використовуваних факторів виробництва (природних ресурсів, праці, капіталу, підприємницької спроможності), що не є власністю фірми;
Б) фінансові кошти фірми, спрямовані на сплату податків;
В) прибуток від реалізації продукції фірми?
Відповідь: а).

4.2 Уряд.

Питання 1.
У структурі урядової служби PR відділ брифінг є четвертим відділом. Чим він займається?
А) Робота цього відділу в основному зосереджена на створенні кінофільмів, підготовці комерційних плакатів, афіш, рекламних брошур та інших матеріалів.
Б) Відділ займається збором інформації про діяльність служби в цілому та її передачею в розпорядження прес-відділу, відділу реклами та Центрального управління інформації для розповсюдження за кордоном.
В) Відповідає за проведення прес-конференцій.
Відповідь: б).

Питання 2.
Лобіювання - це
а) послуги по взаємодії з державними органами з метою створення оптимальних умов для діяльності фірми;
Б) оборонне дію при нападі, що полягає в нанесенні противнику серії ударів в лоб;
В) медична операція, пов'язана з видаленням злоякісних пухлин у тім'яній області, що вимагає хірургічного втручання?
Відповідь: а).

Питання 3.
Що означає субсидування?
А) Адміністративне засіб заохочення діяльності будь-якої організації державою.
Б) Заходи по збору коштів, здійснювані в рамках програми RACE, для проведення виборчих кампаній.
В) Надання фінансової допомоги від урядових органів і місцевої влади.
Відповідь: в).

4.3 Некомерційні сфери.

Питання 1.
Яка з перерахованих нижче організацій відноситься до некомерційних:
а) приватна школа;
Б) приватне туристичне агенство;
В) міська лікарня?
Відповідь: в).

Питання 2.
До якої сфери застосування діяльності PR на практиці відносяться заходи по збору коштів на потреби охорони здоров'я, управлінню добровільними організаціями:
а) до некомерційній сфері;
Б) до сфери комерції та промисловості;
В) до сфери взаємин з урядом?
Відповідь: а).

Питання 3.
Яка країна першою визнала виняткову важливість інтересів і прав споживачів:
а) США;
Б) Великобританія;
В) Японія?
Відповідь: а).




 
Подібні реферати:
Шпори з PR
1 Інститут ПР Деякі дослідники вважають, що ще Цицерон приследовал 2 мети: передавати інформацію та впливати на неї.
Public relations в Росії і за кордоном
"Паблік рілейшнз" (ПР) (public relations-"зв'язки з громадськістю") - дуже багате за кількістю даних йому " імен "і дефініцій поняття. Коли в 1975 р. один з американських фондів (Foundation for Public Re
Реклама в структурі FM-мовлення Санкт-Петербурга
Ми живемо в світі, керованому засобами масової інформації . Ми бачимо рекламу на телебаченні та в газетах, чуємо її по радіо і вона формуємо думку про товари і послуги. Не підлягає сумніву те, що це неурядових
Журналіст у пошуках інформації
Твердження про те, що журналісти мають великими правами, ніж інші громадяни, при пошуку та отриманні інформації поки ще справедливо, хоча існує і кілька міфів щодо цього, головний з яких сос
Джерела інформації (Загальна характеристика)
Джерела інформації (загальна характеристика). ЗМІСТ: ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ ТИП ДЖЕРЕЛ ІНФОРМАЦІЇ. ПРЕДМЕТНО-речових середу ЯК ДЖЕРЕЛО ЖУРНАЛІСТСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ. Системи інформування журналістів. Державні організації як джерела інформації. Інформаційні агентства. ІНТЕРНЕТ ЯК ДЖЕРЕЛО ЖУРНАЛІСТСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ. ЛЮДИНА ЯК ДЖЕРЕЛО ЖУРНАЛІСТСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ. Інтерв'ю. Масове інтерв'ювання та анкетування. Спілкування журналістів з «колегами по цеху» СПОСТЕРЕЖЕННЯ І ЕКСПЕРИМЕНТ. ВИСНОВОК. Використаної літератури. Введення. Інформація-це творчість, а не ремесло, коли по Старій формі штампують кілька виробів ... А.
Джерела інформації (Загальна характеристика)
Слід також зазначити, що, використовуючи різні джерела інформації, важлива ретельність і обачність, адже найменша фактична неточність може дискредитувати журналіста. Крім того, «недбалість в
Історія Радінформбюро
« Від Радянського інформбюро ... » - ця фраза, не раз сказана в роки Великої Вітчизняної війни великим Левітаном врезаласть в пам'ять багатьох поколінь. З 24 червня 1941 року і до 9 травня 45-го кожен день мільйонів радянських громадян починався і закінчувався повідомленнями «Радінформбюро» .
Порівняльний аналіз public relations і споріднених сфер діяльності
Сучасне суспільство в сильному ступені залежить від комунікативної дійсності. Людина живе як би в двох світах - міререальном і в світі символічному. На перетині цих двох світів працює цілий ряд наукових дисциплін-журналістика, пропаганда, реклама, PR.
Нові методи подачі інформації
Зміст Введення Глава 1 Пошуки нових методів і форм роботи - головна вимога журналістики нової формації Глава 2 Евент екшн і акції - ефективні засоби в роботі журналіста Висновок Бібліографія Зараз перевагою журналістики є високий ступінь інформаційної насиченості тексту, швидкість реакції, і це добре і це вірно для нашого часу - епохи різноманіття каналів інформації і зростаючої їх конкуренції. В.
Журналістське розслідування
Для західної преси Інвестігейтор і "Разгребателі бруду" практично одне і те ж. Сам жанр журналістського розслідування передбачає всебічне і докладне дослідження якоїсь мало вивченої, закритої або т
Психологічні аспекти об'єктивності та упередженості ЗМІ
П л а н Вступ. 1. Суб'єктивні і об'єктивні начала в журналістському тексті. 2
Незалежна журналістика в Росії: проблеми існування
Засоби масової інформації та комунікації часто викликають полеміку в суспільстві. Питання масових комунікацій важливі тому, що прямо або побічно впливають на життя людей. Питання власності на ЗМІ
Психологічна культура журналіста
1.Вступ 2. Психологічна культура журналіста 3
Масові видання про досягнення сучасної медицини
Розповідь про новітні перемоги медицини XX століття - завдання важке, тому що сучасна медицина сильно відрізняється не тільки від тієї, що була двісті чи сто років тому, а й від медицини сорокових років нашого століття.
Вплив федрального телебачення на регіональні телевізійні канали
ЗМІСТ Введення Глава 1. Особливості розвитку сучасного отечественноготелевіденія (1985 - 2002 рр..) 1.1
Вплив федрального телебачення на регіональні телевізійні канали
1.1. Еволюція вітчизняного телебачення від радянських структур до форм власності, властивим періоду реформування суспільно-економічних відносин .................................................................. 18
Сучасний стан жанру політичний портрет
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1 ПОЛІТИЧНИЙ ПОРТРЕТ ЯК ЖАНР.
Взаємодія ЗМІ та аудиторії
Зміст: Введення Основна частина Глава перша Засоби масової інформації 1.
Причини застосування вибіркового спостереження
В.4.4. Організовуючи спільні ігри дітей, навчають їх координувати свої дії, враховувати бажання один одного, дають їм для цього адекватні засоби (вчать ділити іграшки допомогою жеребу, встановлення очеред
загрузка...
ur.co.ua

енциклопедія  з сиру  аджапсандалі  ананаси  узвар